Wat kan er nou gebeuren

In de eerste aflevering van “Wat kan er nou gebeuren?” maken we kennis met de beide hosts, Najib en Reda. Naast deze introductie zullen we erachter komen waarom de podcast is opgezet, hoe deze tot stand is gekomen en krijgen we van beide hosts hun verhaal te horen. De verhalen lopen uiteen van grappige anekdotes tot echte levenslessen, waarbij het draait om te leren, motiveren en informeren.

Volg “Wat kan er nou gebeuren” op Instagram

Kijk hier de eerste aflevering.

Eén reactie

 1. Hoi Najib en Reda,

  Hele oprechte en kwetsbare podcast over een onderwerp wat er echt toe doet. Respect hoe jullie je eigen reis inzetten om andere te helpen! Jullie riepen aan het einde van de podcast op welke gasten we zouden willen horen. Bij mij kwam meteen mijn Pa op. Inmiddels is hij de 70 gepasseerd maar hij heeft zijn hele leven al zijn energie ingezet om de zwaarste verslaafden te begeleiden in hun reis. Vele kende een slechte afloop maar hij haalde zijn kracht uit de succesverhalen die er gelukkig ook waren. Inspirerend en mooi zoals ik dit als kleine jongen altijd hen ervaren. Inmiddels ben ik 40 maar als ik jullie zo beluister en ik weer extra trots op die ouwe!

  Iedere dag met de fiets naar de keizersgracht waar de jellinek was gevestigd. Ik ben wel opgevoed met een vader, alleen wel een die zich voor heel veel andere verantwoordelijk voelde. Volgens mij kan hij jullie heel veel vertellen vanuit het perspectief van een gepassioneerde hulpverlener die zijn hele werkende leven heeft ingezet voor andere mensen. Nu hij een paar jaar met pensioen is lijkt het mij een mooi moment om samen met jullie zijn verhalen te delen. Mochten jullie interesse hebben dan wil ik wel een balletje bij hem opgooien.

  Succes met deze mooie podcast!

  Hartelijke groet,

  Sanne Bink

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *